Bílá dostala zajímavou nabídku! Co to bude tentokrát?

 Celebrity 
21. března 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Lucie Bílá je královnou české i slovenské hudební scény. Občas si ale i zahraje ve filmu! facebook L. Bílé/L. Fronk
Osmnáctinásobná Zlatá slavice, za chvíli čerstvá padesátnice Lucie Bílá si může na své filmové konto připsat další počin: Dostala totiž další nabídku, kterou přijala. A ráda! Znovu se objeví před filmovou kamerou. Naposledy si zahrála v Troškových Babovřeskách, teď to bude pohádka.

"Lucka bude asi den nebo dva točit s Jirkou Strachem pohádku Anděl Páně 2. Má tam malou, ale hezkou roličku. Víc prozradit nesmím," svěřila se VIPstory.cz kamarádka Bílé.

Lucie, která před pár týdny přišla o milovanou maminku, jenž skoro dva roky jen ležela, se rozhodla zakousnout se do práce, aby nemusela myslet na smutné věci. Po trilogii obřích koncertů Fifty Fifty, které ji čekají 9. a 10. dubna v rámci jejích padesátin v Bratislavě, si zahraje u Jiřího Stracha.

Pak bude jezdit s recitálem, kde ji doprovází Petr Malásek. Na podzim se čeká jeden nebo dva koncerty Fifty Fifty v pražské O2 aréně.

"Teď vyjde moje deska Hana a pak další CD. V současné době mě zaměstnávají přípravy na slovenské koncerty a výroba růženců. Výtěžek z jejich prodeje půjde na opravy kostelů," prozradila Lucie Bílá.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve