Gott je prý vyléčený! Co teď hodlá udělat?

 Celebrity 
19. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Karel Gott se rozhodl, že všem ještě ukáže! archiv Prima
Jiný na jeho místě by ležel, sténal, ale Karel Gott ne! Sotva dostal skvělé zprávy o tom, že jeho rakovina mízních uzlin zcela ustoupila, rozhodl se, že bude zase zpívat. A dělá pro to všechno co může! Chce se vrátit na pódia!

Kromě odpočinku a vitamínů, nyní řeší své hlasivky. Ty jsou náročnou chemoterapickou léčbou narušeny, ale ne zničeny. Alespoň lékaři říkají, že naděje, že Mistr nám všem zase na jevišti ukáže, je velká. Karel Gott se toho chytil a dělá maximum, aby se to podařilo.

"Rehabilituji, lépe se mi mluví, ale stále to není ono. To je pochopitelné, ovšem snažím se," řekl Gott, který je podle mnohých nezmar a už má roupy, což je dobře. Jak pro něj samotného, tak pro jeho fanoušky. Chodí na foniatrii, inhaluje a cvičí pomalu, opatrně hlas.

"Karel je vážně nezmar a je to dobře. Protože on všem ještě ukáže. Kdekdo ho pohřbíval, ale on je zkrátka neskutečně silná osobnost a věřím, že se zase na koncertní pódia vrátí," říká jeho kamarád.

Pokud se to podaří a Gottovi se vrátí zpět jeho krásný slavičí hlas, bude to pro něj i nejlepší promo, jaké kdy měl a první koncert po nemoci bude zcela jistě vyprodán do posledního místečka během pár hodin. Každý bude chtít Káju vidět zpívat a křepčit na jevišti, jak to umí jenom on.

Zpěvák díky tomu, že dokončil léčbu, bude už jen pod dozorem lékařů a bude docházet na kontroly, má zase velkou chuť do života a do práce. Nevydrží chvíli na místě a těší se, až to někde na jevišti zase rozbalí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve