Chudák noblesní Přeučil a jeho žena! Jejich příbuzná točí divná videa a chce kandidovat na prezidentku!

 Celebrity 
18. března 2016 04:53 / redakce
  0
Loading...
📷
4 fotografie v galerii
Jana Yngland Hrušková a jeden z jejich zvláštních projevů na internetu youtube
Je normální nebo trochu šílená? Říká pravdu a to, co si většina Čechů myslí, nebo jen dělá ostudu a vypráví nesmysly? Sestra první Československé popelky Evy Hruškové a švagrová herce Jana Přeučila - herečka a zpěvačka Jana Yngland Hrušková provokuje! A dokonce chce kandidovat na prezidentku! Už sbírá podpisy a točí provokativní videa. A co na to noblesní Přeučil a jeho žena?

"Ti na to neříkají raději nic. Myslí si svoje. S Janou komunikují, protože je to jejich příbuzná a člen rodiny, ale mají k tomu své výhrady. A nechtějí s tím být jakkoli spojováni," svěřila se VIPstory.cz známá rodiny s tím, že se sám Jan Přeučil i jeho žena tak trochu za Jana Yngland, která žila roky v Německu, stydí!

Yngland Hrušková brojí proti uprchlíkům, muslimům, i proti některým politikům! Dává to dost jasně najevo ve svých videích a různých projevech. Některé působí věcně, jiné chaoticky.

"Jsou to bláboly. Mele páté přes deváté. Podstata je asi správná, ale ona tam působí jak šílenec, kterého odněkud pustili. Dost se tím shazuje a je mi líto Honzy Přeučila a jeho paní," říká další z rodinných známých a hereckých kolegů slavného páru Přeučil - Hrušková.

Jana Yngland Hrušková sbírá podpisy proto, aby se mohla stát první ženou ČR. Možnost má, jen musí sehnat potřebné tisíce hlasů. Nicméně naděje, že by se opravdu stala prezidentkou, je asi mizivá!

Někteří ji fandí, obzvlášť, když vydává hlášky, jako například: "S muslimem a čerty nejsou žádné žerty!" a podobně. Uvidíme, třeba tu máme před sebou budoucí velkou reformátorku a političku, která dosáhne až do nejvyšší pater.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve