AU! Známý český zpěvák se zranil v divadle a takhle to dopadlo! FOTO!

 Celebrity 
15. března 2016 03:01 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Pepa Vágner je v poslední dobou trochu rozkládací, zvrknuté koleno, vyhozené rameno, ale přesto vyrazil na dovolenou! archiv, Petra Kropáčová
To jsou věci v těch českých divadlech! Mladý zpěvák se zraní, přijede záchranka, on pak jde na děkovačku a druhý den už je v letadle a míří do USA! To je krátký příběh zpěváka a muzikálového herce Pepy Vágnera, který si den před odletem při představení vykloubil rameno!

"Uklouzl jsem na schodech při představení, kde hraju v Angelice Nicolase. Zrovna jsem se chystal na scénu. Vykloubil jsem si rameno a scéna, ve které mám být jako duch, se musela obejít beze mne," svěřil se VIPstory.cz Vágner.

"Byla to opravu velká bolest a říkal jsem si, jak to rameno nahodit zpátky, ale nešlo to. Produkce mi zavolala záchranku a záchranáři mi přes křídlo dveří pomohli nahodit rameno zpátky," usmíval se už včera Pepa Vágner, který se mohl zúčastnit i závěrečné děkovačky. Pak odjel na rentgen.

"Zdá se, že to bude všechno v pořádku. Už se mi to stalo kdysi a to šlo nahodit, ale tohle bylo horší. No aspoň můžu odletět do Ameriky," dodal s úsměvem zpěvák a herec, který účinkuje kromě Angeliky také v Mýdlovém princi, v Draculovi nebo v Antoinettě.

Nedávno si zvrkul při představení koleno a musel používat ortézu. Teď si dá více jak dva týdny oraz, procestuje část Států, nabere sil, aby se v dubnu zase mohl postavit na prkna, která znamenají svět.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008