Ivan Jonák: Vekslák, zloděj, údajný vrah i milovník celebrit je mrtvý! Sebevražda?

 Celebrity 
25. února 2016 03:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Ivan Jonák zemřel v 59. letech, krátce před svými kulatinami!  archiv ČT
Ivan Jonák , podivná osobnost 90. let, člověk odsouzený zločinec v jedné osobě, bývalý spolumajitel Discolandu Sylvie je mrtev! Co se mu stalo? Šlo o sebevraždu nebo mu někdo pomohl? Zemřel včera ve věku 59. let. Za pár dní měl oslavit šedesátku.

Jonák, kterého jedni měli za fér chlapa, jiní za bývalého veksláka, zloděje, podvodníka, lháře a vraha jeho dávné manželky, za níž si odseděl 18 let. zemřel zřejmě v důsledku své nedisciplinovanosti.

"Nebral léky, které měl brát na cukrovku. Na všechno kašlal. Bral život hodně s nadhledem," prozradil jeden z jeho známých.

To známý showman DJ Uwa nevěděl, co se stalo a proč Jonák odešel. "Nevíme proč, nevíme jak. Ale je pravda, že měl zdravotní problémy a několikrát si volal záchranku," potvrdil.

Letos v dubnu to bude dva roky, co vylezl z vězení. Od té doby prý sekal latinu, ale ke svému zdraví se choval všelijak. A to si asi vybralo svou daň. Zřejmě hypoglykemický šok, který nastává, když prudce klesne cukr v těle a není po ruce lék či něco sladkého. Nebo naopak hyperglykemie, kdy vyletí cukr tak extrémně, že to může člověka i zabít.

Proto byla nařízena zdravotní pitva, aby se ukázalo, co bylo přesnou příčinou Jonákova úmrtí. O této kontroverzní osobnosti vznikla řada dokumentů, kniha a některé celebrity, které si u něj po revoluci v klubu vydělávaly těžké peníze na různých akcích říkají, že Ivan Jonák byl fajn chlap. Jen trochu rebel a svéráz.

"Byl svérázný, zvláštní. Čistý asi nebyl, ale že by tehdy vraždil, tomu moc nevěřím," dodal jeden z českých zpěváků.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod