Slovenská hvězda, která vyhodila Bartošovou od stolu, uslyšela krutou diagnózu!

 Celebrity 
07. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Eva Máziková má energie na rozdávání, ale před nedávnem ji do smíchu tedy rozhodně nebylo! Profimedia
V pondělí řádila v pražské Lucerně na galakoncertu Slovenské divy v Praze jako by jí bylo dvacet. Přitom je o 46 let starší, ale má energie, jako jedna atomová elektrárna. Ještě před pár týdny jí však do zpěvu moc nebylo. Eva Máziková si těsně před Vánoci vyslechla krutou diagnózu. Lékařka ji řekla: máte rakovinu!

Máziková se z toho hned nesložila a dokonce to zatajila i před rodinou, aby jí nezkazila Vánoce. Ovšem to, co se odehrávalo uvnitř ní samotné, bylo kruté.

Slovenská diva, která před lety v televizním pořadu Čápi s mákem vyhodila od stolu dnes nebožku, zpěvačku Ivetu Bartošovou se jen modlila, ať to není to, co jí lékařka oznámila. Podstoupila malý chirurgický zákrok, kdy jí tmavé znaménko nad dekoltem odstranili a poslali na histologii. Až po ní se dozvěděla, že nešlo o zhoubný nádor, ale neškodný útvar.

„Ta doktorka mi původně hned tam řekla, že je to rakovina. Byla to nejhorší zpráva, kterou mi někdo v životě oznámil,“ svěřila se Eva Máziková Novému Času.

Samozřejmě, že se bála, co s ní bude dál a začala se smiřovat s tím, že dojde na nejhorší. „Počítala jsem s možností, že je to můj konec a že zemřu,“ prozradila zpěvačka.

Když si pak šla pro výsledky z histologie spadl jí ten největší balvan ze srdce. Díkybohu nešlo o zhoubný nádor a oddychla si. Byla to pro ni nejlepší zpráva, kterou slyšela po dnech čekání na verdikt.

Protože je ale Máziková rizikový pacient pro více pih a znamének na těle, eliminuje pobyt na slunci.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47