Co chce Mareš provést své "Kobližce"?

 Celebrity 
06. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Leoš Mareš vymýšlí, co ještě udělat, aby to stálo za to... archiv
Moderátor Leoš Mareš má už zase rouby! Jen co se dostal psychicky ze ztráty otce, kterého pochoval po Vánocích, už je zase ve svém živlu. A zdá se, že jeho vztah s Moniku Koblížkovou jen kvete. Rozkvetl i sám moderátor, který se chová jako puberťák a hodně zamilovaný.

Před pár týdny se Leoš s Monikou vrátili z Thajska, kde byli na dovolené. Už teď plánují další cestovatelské aktivity. Letos chtějí víc cestovat a poznávat.

"Plánujeme, nebo plánuji, ale neprozradím. Je to přece tajemství. Pořád jsem ještě nezrealizoval můj podzimní plán. Teď na to bude čas. Partnerka se dozví destinaci až na letišti," nechal se slyšet Mareš, který je mistrem překvapení.

"Připravovat překvapení pro partnerku úplně zbožňuji. Nejlepší na tom je, že ona je ráda, když je překvapována. Takže pořádám výlety, kdy neví, kam se jede, vymýšlím program, o kterém netuší, zařizuju dárky, o kterých sní..." řekl moderátor.

Nejdříve by ale měl něco vymyslet k blížícímu se Valentýnu, svátku zamilovaných, protože to by mu jeho "Kobližka" asi neodpustila. "Mám oči a uši otevřené a vnímám každý detail. Dělám to tak i v práci. Největší inspirací je totiž život sám. Dárky jinak dávám klasické. Kytici, čokoládu a něco osobního. Jen s čokoládou je trochu problém, protože se nesmí koupit moc s předstihem. Hrozí totiž nebezpečí, že ji sním dříve sám," dodal s humorem sobě vlastním Leoš Mareš!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod