Hrál v Bobulích, Babovřeskách, Vinařích, teď s Klusem na Nově a takhle řádí na plesech!

 Celebrity 
04. února 2016 04:01 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Lukáš Langmajer si rozumí i s mikrofonem, i studenty a čas od času odmoderuje i nějaký ten maturák! facebook
Mladší brácha slavnějšího Jiřího Langmajera, herec Lukáš Langmajer, zažívá konečně své pořádné období. Konečně se dočkal zásadnějších rolí. Od neděle se bude pravidelně objevovat v novém seriálu na Nově, Na vodě, kde hraje hlavní roli spolu s Tomášem Klusem. Kromě herectví se ale Lukáš Langmajer věnuje také moderování. A jak mu to asi jde?

"Byl super, bombovej. Nemít ho tam na plese, asi by to bylo dost o ničem. Prostě byl skvělej a vtipnej," svěřila se VIPstory.cz jedna z maturantek z Vodňan, kde Lukáš Lagmajer moderoval právě maturitní ples. A protože nežije v Praze, ale na Dobříši, měl to do jihočeských Vodňan o něco blíže.

"Bylo to moc fajn. Moc prima studenti a i já jsem se bavil. A pokud se bavili oni, tak to mě těší," svěřil se Langmajer, který kromě toho moderuje i různé akce, hraje v divadle, v muzikálu a také závodí. Jezdí rallye.

"Už se zase těším, až vyrazím na trať. Teď jsem skoro všechen čas věnoval natáčení, za což jsem rád. A rád jsem taky, když svůj čas můžu věnovat mé milované ženě a synovi," podotkl Lukáš, potažmo páter Šoustal z Troškových Babovřesk nebo Machr ze seriálu Vinaři.

Moderovacím zakázkám se nevyhýbá, už proto, že je herec a tohle umění může uplatnit, ale z časových důvodů nebere některé akce, protože by nebyl čerstvý na natáčení nebo divadelní představení. Mimo jiné hraje i v plzeňském Plutu a taky jezdí zájezdová představení.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47