Tahle česká herečka dala prý skoro každému, kdo v šoubyznysu něco znamenal

 Celebrity 
30. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Adina Mandlová v dobách své největší slávy a pak ve stáří! Skončila jako poslední z posledních! archiv
Byla jednou z největších hvězd filmového plátna. Na rozdíl od Lídy Baárové byla chytrá a opravdu krásný. Ale také velmi mstivá. Adina Mandlová byl oslavila 106. narozeniny. Když se vrátila po revoluci do tehdejšího Československa a pár let na to zemřela, skončila jak poslední z posledních...

Adina patřila k československým filmovým hvězdám, muži se jí dvořili a šla z role do role. A také z postele do postele.

Její milostný život byla jedna velká katastrofa a milostné románky neměly většinou dobrý konec. Jak herečka sama říkala, sex jí znechutil její otčím. Toho Adina z duše nesnášela a kvůli němu se podle svých slov stala frigidní. Vadilo jí, když ho slýchávala hekat z ložnice její matky. Někteří kolegové zase spekulovali, že vztah s otčímem byl velmi zvláštní, a ten že nevlastní dceru zneužíval.

Stejně jako před kamerou byla Adina čiperná v posteli. Celkem bez skurpulí svedla manžela své nejlepší kamarádky Nataši Gollové. Když bylo zapotřebí, vyspala se s každým, kdo jí mohl být ku prospěchu. Na rozdíl od ostatních kolegyň si nedělala vrásky na čele s tím, co si kdo o ní myslí a se svými románky se nijak netajila. Ve své knize "Dneska už se tomu směju" popisuje, kterak se svojí kumpánkou Ljubou Hermanovou pořádaly bujaré večírky, na kterých střídaly jednoho milence za druhým, popíjely alkohol a šňupaly kokain.

K jejím početným milencům patřili samozřejmě kolegové, s nimiž točila. Oldřich Nový, Otakar Vávra, Hugo Haas, Vladimír Šmeral, Svatopluk Beneš, Rudolf Hrušínský, ale i vlivní muži a politikové té doby. Jak sama říkala, milence dělila na bohaté a chudé, a pak na ty, ze kterých mohla mít prospěch a na ty, které měla jen na laškování.

Paradoxně svůj život spojila s módním návrhářem Benem Pearsonem, který byl homosexuál. Intimně spolu žili jen sporadicky, přesto se v roce 1954 vzali a zůstali spolu až do Benovy smrti. Jeho urnu a urnu s popelem jejich psa přivezla s sebou zpět do Československa. Kde skončily, se doposud neví.

Mandlová zemřela 16. července 1991 v příbramské nemocnici. Dva dny na to byla v krematoriu v Blatné zpopelněna bez obřadu. V rakvi byla údajně tak, jak si to sama přála - pouze v rubáši a s rudou růží na prsou. Její popel je rozptýlen na zdejší loučce na místním hřbitově!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve