Gott zase v nemocnici? Co ho teď čeká?

 Celebrity 
25. ledna 2016 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott se stále léčí z vážné onkologické nemoci. Ještě ho čekají další chemoterapie Profimedia
Vážně nemocný Karel Gott má za sebou první fázi silné chemoterapie. Nyní by se mělo ukázat, zda léčba zabírá na rakovinu mízních uzlin. Zatímco Mistr zhubl asi dvacet kilo a léčba není zrovna procházka růžovou zahradou, psychicky se pode svého okolí cítí dobře. Co ho ale nyní čeká?

Už za chvíli se zase do nemocnice na Karlovo náměstí vrátí, aby v léčbě pokračoval. Nyní ho čeká další část chemoterapických kokteljů, kdy musí tři čtyři dny na oddělení být. Kromě toho jsou mu podávány léky proti nevolnostem a vitamíny a dělány testy.

"Zdá se podle prvotních vyšetření, že by to mohlo být nadějné. Ale ještě to není tak stoprocentní: Ani pak to nebude zcela jasné. To se ukáže časem," říká zdroj z nemocnice, kde se Gott léčí.

Karel Gott má oslabenou imunitu, trápí ho únava, chladné končetiny, což jsou běžné projevy pacientů, kteří chemoterapie podstupují. Ovšem energii a sílu mu dodává vždy pobyt doma u rodiny, hlavně s dvěma malými dcerami. Ale volá si a navštěvuje i s dvěma staršími, dospělými. Občas přijme návštěvu. Vyřizuje korespondenci a také maluje obrazy. Například manželce Ivaně k jejím 40. narozeninám, které oslavila minulý týden jeden takový namaloval. Co na něm je ale prozradit nechtěl. Prý je to tajemství...
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47