Vážně nemocná česká herečka už nechce nikoho vidět! Ví, co říká?

 Celebrity 
25. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Jana Brejchová se uzavřela před světem a nechce s nikým z kolegů a přátel komunikovat! Profimedia
Bez práce, bez přátel a bez kontaktu s venkovním světem je už pár let slavná česká herečka Jana Brejchová. Před pár dny oslavila 76. narozeniny. Nyní žije na LDN oddělení motolské nemocnice a kromě rodiny za ní nikdo nesmí. Česká Brigitte Bardot, jak se jí pro její krásu říkávalo, si to nyní nepřeje. A dokonce ani své nejbližší kolegy nechce vidět.

"Maminka si to prostě nepřeje. Nehnu s ní," nechala se slyšet dcera Brejchové, herečka Tereza Brodská.

Že by to zavinil úbytek šedé kůry mozkové, nebo prostě jen Brejchová nechce, aby ji přátelé viděli ve stavu, v jakém je nyní? Je to možné. Herečka na tom není zdravotně nejlépe, její stav má prý velké výkyvy a je zřejmě obava, že zrovna v době návštěvy by se nemusela herečka cítit dobře.

Prý si bývalá manželka Formana, Brodského a Zahajského užila slávy a pozornosti až až a teď chce mít klid a pohodlí. Postaráno je o ni skvěle, rodina jí věnuje veškerý volný čas. Herečka se dívá na televizi, čte si a snad poslouchá i hudbu. O tom, že by se ještě někdy vrátila do divadla nebo před kameru, nelze ani náznakem uvažovat.

"Na to už to není. Paní Brejchová je na tom opravdu špatně, co se zdravotní kondice týče a už ani s chůzí to není nejlepší. Ale rodina se stará skvěle a opravdu všechna čest, jak o ni pečují a zajímají se," prozradila jedna ze zdravotních sester oddělení, kde Brejchová pobývá, a kde několik let žila třeba herečka Zita Kabátová, pro kterou se na sklonku života stalo LDN oddělení druhým domovem. Jenomže zatímco Kabátová do svých sta let přijímala návštěvy, Brejchová se uzavřela do sebe a do okruhu své rodiny.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008