Bílá a Jacksonem či Bowiem v jednom klipu! Jak je tohle možné?

 Celebrity 
25. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Gott, Bílá, mezi nimi zpěvák Norbert Peticzký a další celebrity na jednom místě při natáčení klipu Grevin Praha
Že není možné natočit v současné době videoklip s Michaelem Jacksonem, Davidem Bowiem a přizvat k tomu třeba Lucii Bílou, Karla Gotta nebo George Clooneyho? Naopak! Zpěvák Norbert Peticzký, finalista Hlasu Česko Slovenska to dokázal! A ani mu to nedalo zas až tak moc práce.

Norbet totiž před pár dny natočil svůj videoklip k písničce "Čo sa stalo nám" v pražské pobočce slavného muzea voskových figurín Grévin, kde je na 80 osobností z Česka i ze světa. A vybral si především taneční sál, kde jsou herci a zpěváci na jednom místě. Norbert zvolil pro účely natáčení netradiční nasvícení i efekty. Doposud se v tomto kulturním prostoru konaly také akce, talk show, recitály, ale klip se zde točil poprvé. Navíc natáčení probíhalo v noci, aby nebyl omezen běžný provoz.

„Chtěl jsem mít na pódiu legendy, které ovlivnily můj život, inspirovaly mne. Michael Jackson byl můj idol od dětství, David Bowie udělal pro svět hudby obrovská díla. A tím, že jsem je dal do klipu, jsem chtěl vlastně uctít jejich památku a sklonit se před nimi,“ prozradil Norbert Peticzký,

A druhou skupinou pro mě byly žijící legendy českého šoubyznysu. „Pan Gott i paní Bílá jsou po dlouhé desetiletí pro mě inspirací. Vždyť kolikrát můžete stát na jednom pódiu s takovými umělci, byť jen ve voskové podobě,“ vyjádřil se zpěvák, který v příštích dnech hodlá klip vypustit do světa.

Parťačkou na placu, i když ne zpívající, mu byla mladá atraktivní herečka, příležitostná modelka, a taky novomanželka herce Karla Heřmánka ml.

„Vybral jsem si Nikol Kouklovou, protože je krásná, je výborná herečka a blogerka. Je pro mne symbolem mladé, úspěšné a cílevědomé ženy. A s takovými lidmi rád spolupracuji,“ dodal zpěvák, který byl z natáčení nadšený. Vše probíhalo podle plánu, jak mělo a druhý den ráno byly už všechny sochy zpět na svých místech.

A o čem že písnička, ke které Peticzký v Grévinu klip natáčel? „Je to příběh a písnička o dívce, která si idealizuje partnera a na konci příběhu lásky zjistí, že ideální partner neexistuje a že jím může být jedině ona vosková figurína, která je dokonalá,“ vysvětlil Norbert, který spolupracuje například i s Kathy, členkou slavné Kelly Family, s níž také loni nazpíval jednu píseň.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod