Moderátorka z Novy se rozohnila kvůli zesnulému komunistovi Ransdorfovi!

 Celebrity 
24. ledna 2016 09:59 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Emma Smetana vyjádřila jasně svůj názor na úmrtí českého europoslance, komunisty Ransdorfa! archiv Nova, Profimedia
Hodně rychle to vzal komunistický europoslanec Miloslav Ransdorf . Zemřel koncem týdne na mrtvici. Novácká moderátorka Emma Smetana se ale rozčílila, když na sociální síti začali přibývat některé až nevkusné reakce na jeho úmrtí. Dokonce se ho zastala.

Smrt europoslance vyvolala velké vášně a rozpaky. Zatímco jedni o něm mluví jako o představiteli ideově špatné skupině, která před revolucí šikanovala, věznila a někdy vraždila lidi, jiní o Ransdorfovi hovoří jako o maximálně vzdělaném, chytrém a slušném člověku.

Emma Smetana se sama vložila do debaty na Facebooku a mnoho lidí se hodně divilo, s jakým názorem kráska z Novy přišla.

„Čtu tady všemožné posměšné komentáře v souvislosti se smrtí M. Ransdorfa a nemůžu se ubránit pocitu, že je to nevkusné. Proto sem napíšu tři věci, kterých jsem si na něm cenila. 1) Nebyl hloupý 2) Nebyl nevzdělaný 3) Byl – kupodivu – dost proevropský,“ napsala Smetana jako reakci na kritiku Miloslava Ransdorfa.

Její přátelé a známí se nyní ptají, jestli člověk, který slouží celý život komunismu, může být opravdu dobrý. Smetana je nejspíš toho názoru, že jedna stránka člověka je politická, hájící zájem dané partaje, ostatně jako každé jiné strany, druhá je stránka lidská a intelektuální. A právě za tu se moderátorka postavila.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve