Víte, že slavná česká zpěvačka i slavný tanečník, bývalí manželé, slaví letos stejné jubileum!

 Celebrity 
24. ledna 2016 04:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tihle dva spolu žili, byli manželé. Budou snad spolu slavit životní jubileum? archiv, archiv ČT
Letos se s jubilei roztrhl pytel. Těmi, kteří letos oslaví významné životní jubileum jsou i bývalí manželé. Slavná česká zpěvačka Hana Zagorová oslaví 6. září 70. narozeniny. A slavný český baletní mistr, herec a tanečník Vlastimil Harapes taky. Ale už 24. července. Budou slavit spolu?

Bývalí manželé, kteří se údajně nerozešli zrovna v dobrém, ale postupem let k s obě našli opět cestu a dnes jsou přáteli, oslaví tak 140 let. Společné oslavy ale nechystají. Jednak kvůli termínu a jednak kvůli okolnostem. Ale to, že Hanka přijde popřát Vlastíkovi a naopak, není vyloučeno.

"Mají se rádi, respektují se a nežárlí na sebe. Dokonce ani Štefan (Margita) nežárlí na Vlastíka. Bere ho jako Hančina kamaráda a bývalého muže," prozradila VIPstory.cz kamarádka obou expartnerů.

Zatímco Harapes oslaví sedmdesátiny velkou trachtací v Národním divadle, Zagorová svým koncertem. A možná to bude Lucerna. Však každoročně dokáže tento kulturní stánek vyprodat před Vánoci a lidmi od 20 do 80 let se to tam jen hemží, od shora až dolů.

"Neřeším to, kolik mám napsáno v občance, ale na kolik se skutečně cítím," říká Hana Zagorová. Podobně to má i Vlastimil Harapes, který se prý někdy cítí i na dvacet.

Jejich přátelé jim chystají velkolepé oslavy a oba se tak stanou středem zájmu médií.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve