Chudák Patrasová. Je na zhroucení!

 Celebrity 
24. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Dáda a Felix patřili ke slavným párům o kterém si kdekdo myslel, že spolu budou až do smrti. Ouha, nebudou! Profimedia
Herečka a zpěvačka Dáda Patrasová je na zhroucení. Peripetie s jejím manželem Felixem Slováčkem neberou konce. Poté, co jí asi padesátkrát věčný sukničkář slíbil, že svou milenku Lucii Gelemovou pošle k vodě a nikdo už ho s ní neuvidí, se dozvídá další pikantérie.

Patrasová je zralá na prášky, protože ví, že Felix jí lže. Teď se dokonce dozvěděla, že se budou opravdu rozvádět, a že její manžel chystá další veselku.

"Aspoň ta Gelemová to rozhlašuje, že chystají svatbu a dokonce chtějí společně dítě. Dáda to prostě nedává. Ale co čekala, vždyť všichni věděli, že Felix je šíleně na ženské. Takhle ho asi prostě uhnala," míní společná známá slavného páru.

Dáda dokonce podala žádost o rozvod mají mít po prvním stání. Pak chtěla vše ale zase stáhnout. Jenže to asi nepůjde. Patrasová totiž vidí, jak s ní manžel zachází. Ke všemu v rozlehlé vile na Vinohradech zůstali sami, protože jak syn Felix tak i dcera Anička se odstěhovali. Zřejmě už nechtěli být součástí téhle trochu více trapné komedie dvou stárnoucích umělců.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve