Známý český herec slaví jubileum! Proč mu Balzerová asi nepopřeje?

 Celebrity 
09. ledna 2016 04:01 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Známý český herec oslaví 65. narozeniny. Slavit bude nejspíš poměrně skromně! archiv ČT
Muž mnoha profesí herec, ředitel divadla, bývalý politik, podnikatel Tomáš Töpfer oslaví zítra 65. narozeniny. Kdo by to byl do něj řekl, že dosahuje už tohoto věku. Zrovna včera běžel v televizi další díl seriálu Četnické humoresky, kde oslavenec exceluje.

Strážmistr Arazín z Četnických humoresek se divákům líbí. Stejně tak se jim líbila role doktora Krále v seriálu Život na zámku. Za sebou má ale desítky rolí ve filmu, televizi i na divadle. K jeho narozeninám mu ale asi příliš vřele jeho bývalá kolegyně a i kamarádka Eliška Balzerová přát nebude.

"Myslím si, že tak formálně mu pošle zprávu, ale že by s ním šla na skleničku, to asi ne. Pořád mu nemůže zapomenout, že jí nechyl ve štychu s Divadlem Na Fidlovačce, které spolu rozjeli a šel ředitelovat do Vinohradského," prozradila herečka a společná kamarádka obou.

Töpfer je znám svou ráznou povahou, šetřivostí, ne nadarmo vypráví vtipy o Židech a i je hraje, protože právě odtud pocházejí jeho kořeny. Zatímco někteří ho nemusejí, jiní na něj nedají dopustit.

"Tomáš je fajn chlap a divadlo vede dobře. Chová se prostě jako manažer, ekonomicky, ale rozhodně líp než Stropnický, který to všechno rozoral a odešla spousta skvělých lidí," myslí si Töpferův kolega.

Jak bude ředitel a herec slavit své 65. narozeniny, není jasné, ale zřejmě s rodinou a několika přáteli.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod