ŠOK! Kdo z českých celebrit je HIV pozitivní?

 Celebrity 
04. ledna 2016 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kdopak to asi je, kdo se nakazil nemocí, která může přerůst ve smrtelný vir AIDS? archiv
Nejen herec Charlie Sheen, ale i některá česká celebrita může být údajně HIV pozitivní. Alespoň tuto šokující informaci přineslo nedělní vydání primáckého pořadu TOP Star. Kdo je tím nešťastným či nešťastnou však neprozradili.

Může to být herec, zpěvák, herečka, zpěvačka, tanečníci, sportovci. Někdo, kdo je promiskuitní, nebo ujíždí na drogách či obojí.

Pár jmen nás a jistě i vás samozřejmě napadá, ale nelze spekulovat a určitě na nikoho ukázat. To bychom zašli příliš daleko a mohli hodně ublížit. Jde jen o to, které další celebrity či "no name" lidé se mají bát, že mohou být nakažení? S kým dotyčný či dotyčná spal či spala?

V hledáčku by mohli být hned tři muži z hudební branže českého šoubyznysu, či dva z branže filmové. Ale zda tomu tak je, se ukáže časem. Takový člověk bude muset dříve nebo později jít stejně s pravdou ven, ať chce nebo nechce, podobně, jako to udělal Charlie Sheen

V době, kdy počet lidí nakažených touto smrtelnou nemocí stoupá skoro raketovou rychlostí, se není čemu divit. A přesto, že neustále odborníci varují před možnou nákazou, je celá řada lidí velmi nezodpovědná.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod