Známá česká herečka a dabérka má asi problémy s alkoholem? Hrozí ji kolaps!

 Celebrity 
04. ledna 2016 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Tahle herečka je sice skvělá ve svém oboru, ale co se týče neřestí, neví prý občas, kdy má přestat. To se jí taky může stát osudným! Profimedia
Valérie Zawadská patří k našim nejlepším herečkám a dabérkám. Kdysi bývala i poměrně sexy kost, ale v posledních letech je spíš jako kredenc. Nabrala mnoho desítek kilogramů a občas je vidět v "unaveném stavu". Navíc ji hrozí i zdravotní problémy!

Ve svých 57 letech by si měla dávat na životosprávu pozor. Jenže, umělkyně s podmanivým hlasem kouří jak tovární komín a do toho i vínečko, pivečko a občas něco ostřejšího přidá.

"Valinka je bezvadná holka, ale s tím bumbáním by se měla krotit. Ona totiž neví, kdy má dost. Chápu, že třeba na té konzervatoři, kde učila, si dávala víno i během dne, aby to nervově vydržela, ale občas to fakt nezvládá," tvrdí o herečce jedna z jejích kolegyň.

Odulá dabérka občas vyděsí svým vzhledem pár lidí, kteří ji delší čas neviděli. To, že by po přechodu tolik nabrala, tomu zase nikdo nevěří. Zawadská sice na diety nikdy nebyla a ani v jídle se moc neomezuje, na druhou stranu bližší než jídlo, je jí sklenička něčeho dobrého. V kombinaci s nikotinem by to však její tělesná schránka nemusela vydržet.

"Játra, plíce, srdce máme jen jedny a ke všemu v době, kdy všude řádí rakovina a v jejím věku? Já se jí divím, že na sebe nedává větší pozor. Párkrát jsem ji zažila hodně společensky unavenou a říkala jsem si, že to má vůbec zapotřebí," dodala další z hereckých kolegyň Zawadské.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve