Taneční partner Schneiderová po líbačce s chlapem má co vysvětlovat! Je gay nebo ne?

 Celebrity 
23. prosince 2015 14:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Marek Dědík zazářil ve StarDance, teď zase u českých gayů Profimedia
Účastník letošní StarDance, tanečník Jitky Schneiderové Marek Dědík, který se podle některých médií na ulici líbal s cizím mužem, má své přítelkyni Tereze co vysvětlovat. Pokud je pravda, že mladý, urostlý sympaťák se jen vsadil s přáteli a sehráli scénku, pak by o tom asi partnerka, s kterou žije, věděla. Dědík prý není gay.

Marek určitě není gay. Jestli má slabost pro chlapy, tak maximálně bisexuál, se ženami vždy normálně spal. Ale klasický tvrdý heterák by se takhle s chlapem nikdy nelíbal, ani, kdyby šlo o sázku," komentoval jeho čin kamarád, který ho roky zná.

Je možné, že Dědíkova Tereza žije s někým, koho vlastně ani nezná. Nebyla by první ani poslední, která po letech zjistí, že její chlap má jiného chlapa.

"Bude v tom spíš nějaké promo, které někdo připravil, ale určitě, a to je jasně vidět, nemá Marek k chlapům daleko. Takže to bude od každého něco," míní jeho známí.

Zda se mu povedlo přítelkyni Tereze vysvětlit, co dělal v noci na ulici a proč vášnivě líbal kamaráda, kterého ještě vášnivěji osahával, není jasné. Je ale jasné, že partnerka asi při pohledu na různé fotky jeho verzi, že šlo o sázku, moc nevěří. Prý to bylo "divadélko" pro přátele, kteří postávali opodál. "Tam nikdo nestál. Líbačka to byla jak z romantického filmu. Měli trochu oba chlapci nakulíno, ale nebyli namol. Podle mě je Dědík na obojí, tedy na ženský i na chlapy. Není jediný v téhle zemi. Co sportovců, zpěváku nebo herců to tak má," míní jeden ze svědků líbačky.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve