Oskarový režisér Forman se do ČR už asi nepodívá. Rakovina?

 Celebrity 
22. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Slavného režiséra Miloše Formana se do ČR už asi nepodaří dostat... Za vším je vážná nemoc archiv
Režisér Miloš Forman, který žije trvale v USA, se domů do Česku už asi nepodívá. Za vším je pokročilý věk, ale hlavně údajně vážná nemoc, tedy spíš dvě. První má být to, že pomalu ztrácí zrak, ale druhá je ještě horší. Sice s ní žije prý několik let, ale naděje na vyléčení moc není.

"Miloš trpí velmi zhoubným nádorovým onemocněním kostí. Už roky podstupuje léčbu, ale spíš udržovací," prozradil známý slavného režiséra.

Nejméně šest let takto s nemocí žije. Díky drahým lékům a ozařování zatím funguje. Do Česka si ale už netroufá. "Ke všemu ztrácí zrak. Pomalu slepne. Není to pro něj zrovna dvakrát příjemné. On o tom nerad mluví," dodal jeho kamarád.

Proto za tím do Ameriky dvakrát až třikrát ročně létají jeho dva dospělí synové Petr a Matěj Formanovi, kteří si zahráli také v legendární sérii komedií o rodině Homolkově.

A protože Miloš Forman umí zásadně jen dvojčata, v USA má novou rodinu a společnost mu dělají další synové Andrew a James. Jaká je prognóza slavného režiséra s jeho nemocemi, není jasné. Na to, že je mu už 83 se ale drží statečně. I Vánoce nyní oslaví za velkou louží.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47