Neuvěřitelná zpráva: Smrt slavné herečky nebyla zřejmě náhoda, ale vražda

 Celebrity 
24. prosince 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Stala se Brittany a její muž obětmi vyřizování účtů drogových gangů?  Shutterstock
Svou hereckou kariéru začala oblíbená americká herečka Brittany Murphy jako představitelka lehce střelených dívek a v roce 1995 na sebe upozornila vedlejší rolí ve filmu Bezmocná. Její půvabná tvář a talent ji předurčovaly k velké herecké kariéře. Osud však rozhodl jinak a připravil si pro herečku černý scénář.

Brittany zemřela nečekaně 20. prosince před šesti lety ve svém domě v pouhých dvaatřiceti letech, když zkolabovala v koupelně. Po poskytnutí první pomoci jí převezli do nemocnice Cedars-Sinai Medical Center, kde byla po příjezdu prohlášena za mrtvou. Po provedené pitvě pak patolog za primární příčinu smrti označil pneumonii v kombinaci se sekundárními faktory, které představovaly nadměrné užívání většího množství léků.

Za pět měsíců po Brittany zemřel i její manžel Simon Monjack, britský režisér a scénárista. Jako příčina smrti byl uveden infarkt. Otec Brittany se ovšem nespokojil s výsledky pitvy své dcery a vzorek jejích vlasů poslal do jiné nezávislé laboratoře. Výsledek byl překvapující. V Brittaniných vlasech byla nalezena smrtelná dávka arzenu. To samé se posléze prokázalo při vyšetření vzorků z těla jejího manžela Simona. Zdá se tedy, že oba manželé byli úmyslně otráveni.

Proč někdo zabíjel manželský pár? Důvody jsou hned dva. Otec Brittany měl velmi úzké vazby na mafii a sám přiznal, že smrt jeho dcery mohla být prostředkem msty. Druhým důvodem mohl být obchod s drogami, do kterého měla být zapojena přímo Brittany se svým manželem. Celý případ je stále vyšetřován.

Herečka byla pohřbena 24. prosince 2009 na hřbitově Forest Lawn Memorial Park v Hollywood Hills, její muž byl pohřben vedle ní.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve