Klofla Borhyová slavného zajdu? Budete koukat koho!

 Celebrity 
16. prosince 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nový celebritní pár - Borhyová a Vágner? Kdo ví... Profimedia
Na každém šprochu je kus pravdy trochu, říká se. A nyní se začalo říkat, že odkopnutá, zhrzená, ale krásná a nadaná moderátorka Lucie Borhyová je opět zamilovaná. Žádný Španěl, Řek, Francouz, sportovec, ale rybář. Jakub Vágner má být ten šťastný, kterému údajně patří její srdce,

Jakub Vágner, úspěšný mladý muž a krásná vnadná blondýna, tak to je údajně nový pár. Některá média to prý zaručeně ví, na Nově si o tom štěbetají vrabci na střeše. Otázka je, zda je to jen marketingový tah, nebo pravda.

"No comment," nechal se Jakub Vágner mezi přáteli slyšet, čímž vlastně mohl spekulace potvrdit. Kdyby to totiž byla jen fáma, řekl by přeci jasné NE. Ale takhle?

Lucie na dotazy nereaguje, takže, co si o tom myslet. Na to, že si vybírala předchozí partnery úplně jiné fyzické i mentální konstituce, teď zřejmě přehodnotila všechna kritéria a loví v jiných vodách. Nyní se zřejmě chytila na rybářovu udičku.

Pokud se tedy z obou stal pár, pak mají vzájemně zajímavé příbuzné. Jeho bratr Karel je manželem modelky Simony Krainové, která je zase snachou hitmakera Karla Vágnera st., a švagrovou zpěváka Josefa Vágnera. Zkrátka to může být jedna velká, zajímavá VIP rodina.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47