Dcera Bolka Polívky stále více připomíná spíš jeho dvojče!

 Celebrity 
15. prosince 2015 04:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Anna Polívková je svému otci Bolku Polívkovi až neskutečně podobná! Tady se geny nezapřou ani v nejmenším Profimedia
Anna Polívková je skvělá herečka. Jen bohužel jí Pánbůh nenadělil příliš šarmu a krásy, protože se i podle jejích kolegů začíná stále více otci Bolku Polívkovi vypadat. Někteří škodolibě namítají, že spíš připomíná jeho dvojče, než dceru.

Anna Polívková se prosadila veřejně hlavně díky komedii Účastníci zájezdu, kde excelovala jak herectvím, tak i humorem sobě vlastním. Bohužel široká ústa, velký nos a výraz klauna z ní bohužel dělá otcovu kopii.

"Anička je s tím smířená a bere to jako přednost. Ona dobře ví, že z ní nikdy žádná misska nebude a nikdy nebyla. Ale bere to jako přednost, že má otcovy nejenom geny, ale i podobu," dodal jeden z kolegů Polívkové.

Herečka tak sází na svůj talent a humor. Za sebou má natáčení komedie Zdeňka Trošky Strašidla, která půjde do kin příští rok v létě. Jinak dostává nabídky na další role. Dá se říct, že nejen že vypadá jako její otec, ale dokonce se jí pracovně i tak daří. Jediný rozdíl je snad v tom, že ona na rozdíl od táty nemá příliš vztah k alkoholu, což pro ni, jako pro ženu je jedině dobře.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod