Známá česká herečka je na tom prý špatně. Co se jí stalo?

 Celebrity 
15. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Herečka má po všech různých rodinných problémech sama psychické potíže a není na tom dobře Profimedia
Manželka slavného herce, sama hodně známá a oblíbená herečka. Psychické problémy ničí celou rodinu. Teď údajně dolehly údajně na ni samotnou. Jana Preissová na tom prý není zdravotně nejlépe, z domu dokonce ani nevychází.

Herec Viktor Preiss, jak je všeobecně známo, trpěl psychickými problémy, před kterými utíkal do jižních Čech na chalupu. Stejné to má i jejich syn Martin Preiss, taky herec. Ten se před časem údajně pokusil i o sebevraždu. Zřejmě maniodepresivní psychózu, tedy bipolární poruchu, jak se dnes moderně říká, zdědil po otci.

"Jana je z toho všeho špatná, není ji psychicky dobře. Dokonce snad přerušila práci. Já se jí nedivím, žít celý život v tomhle to musí na člověka dolehnout. Přitom ona by si zasloužila nějakou krásnou, velkou, filmovou nebo seriálovou roli," svěřila se VIPstory.cz jedna z jejích kolegyň z divadla.

Psychické problémy jsou u herců velmi časté. Jsou způsobeny stresem, nároky, ale také rozpolceností jejich rolí. Někdy jsou i třikrát za den někým jiným, v televizi, při natáčení, v divadle nebo u dabingu. "To nemůže každý dělat a snést. Jana je strašně hodná ženská, Viktor je svůj a jejich Martin taky. Zkrátka ta ženská má nervy v kýblu, je nám ji líto," dodala hereččina kolegyně.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod