Tohle Dagmar Havlové sousedi nikdy nezapomenou! Zachovala se k nim prý hnusně!

 Celebrity 
14. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Smrt maminky Dagmar Havlová tajila sedm měsíců a nedala o skonu ani o pohřbu vědět sousedům a známým! Ti se na ní stále zlobí Profimedia
Dagmar Havlová se zachovala hnusně, tohle já nikdy nezapomenou. Aspoň tak hovoří někteří ze sousedů v domě v Brně, kde bývalá první dáma a herečka, kdysi Dagmar Veškrnová vyrůstala. Letos na konci července to budou dva roky, co zemřela její maminka Markéta. Jenže sousedům a přátelům to tehdy nikdo nedal vědět.

"Tohle je fakt hnusné chování. Nechápeme, proč to nedala paní Dagmar nikomu v domě vědět a sedm měsíců to tutlala. Každý tu měl starou paní Veškrnovou rád," svěřila se VIPstory.cz jedna ze sousedek Veškrnových.

Matka Dagmar Havlové zemřela 30. prosince 2013 v léčebně na Vysočině, v den narozenin svého manžela Karla. Ten odešel v roce 2001 po onemocnění rakovinou. Podle všeho si matka ex první dámy pobyt platila sama z důchodu. Ještě pár dní před smrtí volala jiné sousedce do domu, kde měla byt, zda je vše v pořádku. Pak se odmlčela. Někteří si mysleli, že jí jen není dobře, jiní tušili, že se něco stalo.

"Měli jsme pocit, že asi zemřela, ale nikdo nechtěl volat paní Dáše, co je s maminkou. Ona by telefon asi stejně nezvedla. Dokonce si ještě tady jedné paní z domu stěžovala, že Dáša za ní jezdí málo a že pobyt v Mostišti na Vysočině je poměrně drahý. Nevím, zda jí Dáša něco přispívala nebo ne," svěřil se obyvatel bytovky v brněnských Židenicích.

Poslední měsíce prožila Markéta Veškrnová, která před lety bojovala s rakovinou kůže, na Vysočině v léčebně, lam za ní její dcera jezdila. Pak jí ale ani sousedi z domu, kde i ona sama kdysi žila, kde vyrostla nestáli za to, aby jim dala zprávu o úmrtí milovné sousedky. "Tohle jí nikdy nezapomenu. Prostě tohle se nedělá. Bydleli tu celá léta, byli jsme si docela blízcí. Její maminka tu měla ráda lidi a lidi měli rádi ji. Nechápeme to," dodala sousedka z domu, kde v bytě po Markétě Veškrnové rok a půl bydlí už jiný nájemník.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod