Mareš v problémech! Jeho producent dluží dalším celebritám!

 Celebrity 
12. prosince 2015 04:54 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Leoš Mareš je asi jedním z mála, komu producent nedluží archiv TV Prima
Producent Noční show Leoše Mareše, která se vysílala jen dva měsíce a pak skončila, dluží prý některým celebritám stovky tisíc korun. Těmi, kteří čekají na peníze, jsou podle deníku Blesk kromě týmu kolem Mareše třeba herec Lumír Olšovský nebo stylista Dušan Chrástek.

Pál Milkovics, původem Maďar, který vlastní televizi Mňam a Mňau má prý velké problémy a ne aktuálně, ale od září. Nikdo nechápe, proč producent, který vodí za nos stále i Leoše Mareše a slibuje mu, že jeho show, která měla mimochodem tragicky nízkou sledovanost bude pokračovat, rozjížděl další kanál. Kromě Mňam TV i Mňau TV.

"Ještě s tak blbými názvy. O to ale nejde, ovšem kdyby na rovinu lidem řekl, jak to je s penězi, ale on pořád tvrdil i jeho lidi, že vše bude včas uhrazeno, ale dluží, kam se podívá. Jde asi o miliony," řekl VIPstory.cz zdroj z okolí televize.

Podle dostupných informací Dušanu Chráskovi dluží okolo 200 tisíc korun a podobné částky mají dostat Olšovský i další. Dluží i štábu, který točil Marešovu show, dokonce i hosté, kteří byli v pořadu nedostali všichni honorář.

Pál Milkovics sice slibuje nápravu, ovšem podle mnohých jsou to jen hezké řeči. "Nemám ani na dárky, pomalu ani na jídlo, musela jsem si půjčit od maminky. Nemít ji, tak nevím," nechala se slyšet jedna ze pracovnic, která se na show podílela.

Situace je o to horší, že zřejmě jediný, kdo je relativně v klidu a komu přímo producent nedluží je Leoš Mareš. Tomu sice slovenský údajný multimilionář slibuje, že jeho show bude pokračovat, ale jak se ukázalo, už v době, kdy televize Prima stáhla noční show a točily se další díly, sám Leoš netušil, že je konec. Pak měla show přejít pod televizi Barrandov, ale ani tam se na podmínkách nedohodli.

"Ztroskotalo to na neskutečně vysokých penězích, a přitom to nemá tu odpovídající protihodnotu. Někdo si hold namastil kapsu a někdo je na suchu. Tak to tu v Česku poslední dobou chodí, bohužel," uzavřel člověk, který pro televizi pracoval, ale už nedělá, protože mu prý dluží dost slušný balík!
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008