Českému zpěvákovi zmasakrovali auto! Jeho vystoupení v ohrožení! Víme, kdo ho zachránil!

 Celebrity 
11. prosince 2015 12:58 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Takhle dopadlo zpěvákovo auto, které zaparkoval v Praze. Ráno k němu přišel a všude byla spoušť archiv J. Vágnera
Známému českému zpěvákovi Josefu Vágnerovi někdo naboural auto. Tedy spíše zmasakroval! Když k němu dnes ráno přišel a chtěl se vydat na cestu na vystoupení, málem ho trefilo. Vznikla mu škoda za desítky tisíc korun a jen díky své mamince se dostal na akci do Hradce Králové včas.

"Měli jsme dnes s kolegyní Kamilou Nývltovou akci v Hradci Králové, kde bylo živé vysílání s Českým rozhlasem, a kde jsem potřeboval být včas. Jaké bylo moje zděšení, když jsem viděl tu spoušť," svěřil se zpěvák a muzikálový herec, kterému jiný řidič doslova urval celý zadek na Golfu.

Pepa potřeboval zachránit a koho jiného má člověk volat než mámu. Té zpěvák zavolal a ta ochotně nastartovala své auto a mladého umělce do Hradce Králové odvezla. Pepa tak na štěstí většinu vysílání stihl a všem se do éteru omlouval. Na to, že byl ještě hodinu a půl před tím na mrtvici ze zbořeného auta, zazpíval naživo skvěle a pak se s Kamilou Nývltovou nejméně hodinu podepisovali.

Vágner měl ještě štěstí, že majitel auta, kterým mu to jeho naboural, mu za stěračem na sebe nechal kontakt, takže může s klidem kontaktovat pojišťovnu, která náročnou opravu celé zadní části auta zaplatí.

"Mám trochu "štěstí" na auta. To minulé jsem rozstřelil, když jsem se u Barrandovského mostu vyhýbal kočce. Zvířátko jsem zachránil a sebe málem zrušil. Teď mám auto rok a půl a teď tohle. Snad jsem si to už vybral a moc bych si přál, aby to na dlouhá léta dopředu byl poslední takový karambol.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod