SuperStar nevyhrál, ale klip mu pokřtili synové slavných velikánů!

 Celebrity 
11. prosince 2015 03:02 / redakce
  0
Loading...
📷
4 fotografie v galerii
Křest nového videoklipu Vánoční Martina Šafaříka přišli podpořit Jiří Werich Petrášek, Marek Černoch nebo Honza Musil produkce
Zpěvák Martin Šafařík je jedním z finalistů minulých ročníků SuperStar. Neusnul na vavřínech, ani nezačal dělat něco úplně jiného, ale stále se věnuje hudbě, kterou miluje. Teď dokonce v centru Prahy pokřtil svůj nový vánoční klip. Na křtu se sešli velmi zajímaví hosté a kmotři.

Klip Vánoční pokřtili Jiří Werich Petrášek - moderátor,herec a skvělý kantor, syn Jana Wericha a syn zpěváka Karla Černocha, moderátor, zpěvák, dnes i politik Marek Černoch. Akci odmoderoval Honza Musil, který dorazil s novým přítelem Stefanem.

"Klip jsme natáčeli v Olomouci na vánočních trzích, ve školce s dětmi, ve sdružení Credo nebo na veřejném bruslení. Atmosféra při natáčení byla skvělá a mé velké díky patří bratrům Gajdošovým za natočení a sestříhání klipu," řekl Martin Šafařík, který si křest užíval.

Syn Jana Wericha si vzal na akci slovo. Skvělá parta tu je, Martin je výborný zpěvák, prima kamarádi! Martin má jako zpěvák velké charisma a před sebou krásnou a tvůrčí budoucnost! Bylo mi ctí dělat mu kmotra...tohle jméno se bude uvádět stále častěji v souvislosti s českou populární hudbou...jen tak dál Martine," chválil Jiří Werich Petrášek.

Podobně mluvil i Marek Černoch a Martinova přítelkyně Marta Musilová jako perličku večera předvedla šaty v rámci malé módní přehlídky z vlastní návrhářské dílny. "Martin je zdravě sebevědomej, cílevědomej a přitom má velké srdce. A jsem ráda, že se jeho klip lidem líbí na první dobrou. Chtěla.bych mu poděkovat, že mi dal prostor předvést i moji práci, tvorbu šatů,"podotkla Musilová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod