Mareš se rozplakal! Musel vyletět ze StarDance, aby vyhrál tydýt Pavlásek?

 Celebrity 
06. prosince 2015 04:53 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Leoš Mareš a Katarina Štumfová vypadli ze StarDance Profimedia
Leoš Mareš a Katarina Štumfová vypadli v sobotu večer z dalšího kola televizní soutěže StarDance. Moderátor neudržel nervy na uzdě a v přímém přenosu rozhodnutí se rozbrečel. I když se snažil to ustát, lámal se mu hlas a slzy hrnuly do očí. Musel snad vypadnout, aby mohl vyhrát tydýt Lukáš Pavlásek?

Poděs s výrazem blbečka, který patří mezi největší taneční prkna, má podle všeho soutěž vyhrát. I když moderátoři Eben a Kostková tvrdí, že rozhoduje porota, ale především záleží na hlasu lidu, který hlasuje, vše je zřejmě jinak.

"Je to asi připravené pro Pavláska a jeho taneční partnerku. Nikomu se to tu nelíbí, ale záměr je prostě záměr," řekl VIPstory.cz jeden z pracovníků televize s tím, že do televize chodí hodně nepříjemných zpráv kvůli vypadnutí i minulých dvojic.

"Je mi líto, že jsem Katarinu nedokázal dovést do finále," řekl zlomeným hlasem vyhozený Leoš Mareš za neutuchajícího pláče jeho přítelkyně Moniky Koblížkové, která s Leošovou maminkou seděla v publiku. Na druhou stranu se moderátorovi ulevilo. V posledních týdnech už nedával nápor na tréninky, přípravy a předtáčky a pak live přenosy StarDance.

"Leoš jede na doraz. Má toho moc a ještě tohle, ale je to pro něj prostě prestiž," dodal jeden z jeho přátel.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve