Leoši, ty máš ale "hurikána"! Dvojče Dalibora Jandy?

 Celebrity 
05. prosince 2015 04:02 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Jedna chlouba, druhá chlouba... mají se čím chlubit! instagram, Profimedia
Leoš Mareš se nezdá, ale občas se odváže a pak to stojí za to! O tom, že je nejen skvělý moderátor a hlasově i slovně dobře vybavený, vědí všichni. To, že je Leoš skvěle vybavený i jinak, nevědí všichni, ale řada lidí si to myslí a někteří jsou o tom přesvědčeni. Teď sám moderátor předložil důkaz.

Na Instagram umístil fotku, kde trénuje na další StarDance a má na sobě upnutější tepláky. Pod nimi bud nic, nebo velmi volné boxerky, a tak ukázal asi více, než chtěl.

"Leoš je na tom hodně dobře a dost se blíží Daliboru Jandovi. Dvaceticentimetrové pravítko mu nestačí, to se o něm ví," tvrdí jeden z jeho kamarádů. Jak to ví, už raději neřešme, nicméně Mareš se nemá za co stydět.

Když si vezme dobré spodní prádlo, nemusí být tak ve střehu, jako Hurikán Dalibor Janda, který mnohdy svého "hurikána" neumí zkrotit ani v džínách a sem tam se mu dělá při sezení velká boule. Tak se mu pak málokdo může dívat upřímně do očí.

No a protože je Leoš hodně žádaným a kdekterá a možná i kdekterý si na něj myslí, teď o to víc závidí té, která ho má i v posteli, protože to musí být prostě velká jízda...
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod