Moderátorka s lechtivou pověstí udělala raketovou kariéru, stihla zničit kolegu a teď dala v televizi výpověď.

 Celebrity 
05. prosince 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bývalý zahraniční zpravodaj České televize ve Spojených státech nahradí Savarovou v hlavním zpravodajství archiv ČT
Poněkud kontroverzní moderátorka České televize Aneta Savarová zmizela z televizních obrazovek. O důvodech odchodu se spekuluje, ale zdá se, že výpověď dala Savarová sama a zřejmě je těhotná.

Ještě před vstupem na veřejnoprávní televizi nafotila moderátorka velmi odvážné fotografie, které kolovaly na internetu. Veřejně se přetřásala i její aférka s kolegou Janem Hrubešem. Kauza vypukla v roce 2012 a Savarová v tu dobu procházela konkurzem na moderátorku hlavních zpráv ČT. Před veřejností obvinila Hrubeše z pronásledování a později na něj podala trestní oznámení. Ten nakonec kvůli románku se ctižádostivou kolegyní přišel o místo a v mediální branži se mu zabouchly dveře.

Že by Savarová třela bídu s nouzí, se ale bát nemusí. Před pár lety se provdala za velmi movitého podnikatele Jana Harangozzu. Ten byl v roce 2010 stíhán v souvislosti z tzv. Berkovým gangem. A již v roce 2007 byl policií obviněn za vyhrožování reportérovi Jiřímu Hynkovi za jeho přílišnou aktivitu v případech týkajících se právě Harangozzy. Nakonec byl podnikatel zproštěn obvinění, nicméně pachuť něčeho „divného“ tu stále zůstává.

Moderátorku nahradí v hlavní zpravodajské relaci reportér Michal Kubal, což je od vedení televize výborná volba. I když ruku na srdce. Na Anetu byl přece jen o trochu hezčí pohled.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve