Mladičkého finalistu SuperStar někdo zneužil!

 Celebrity 
04. prosince 2015 03:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Slepčík se za své tělo nestydí a na sociální síti přidává i odvážnější fotky instagram
Finalista SuperStar Dalibor Slepčík poznal na vlastní kůži i temné stránky slávky. Mlaďoučký benjamínek se stal idolem pubertálních dívek, ale někdy i chlapců. Teď se však k překvapení všech jedna z fanynek snažila mladíky vydírat. Zneužila fotky z jeho soukromí, které neměl nikdo vidět!

Dalibor se přímo na pódiu zhroutil a skončil v náručí kolegů ze samotné show. Protože je mu teprve patnáct let, je jasné, že vyloučení ze soutěže pro něj je pořádnou emotivní záležitostí.

Druhý úder přišel teď, když se na profil na sociální síti jeho kamarádky dostal někdy cizí a stáhl choulostivé fotografie. Na celou kauzu upozornil portál TN.cz a mimo fotek, napsala cizí fanynka do redakce i zajímavý vzkaz.

„Strávila jsem noc u Dalibora. Jak můžete vidět, tak on sám neví, jak to s holkama vůbec má. Lítá od jedné k druhé,“ bylo napsáno ve zprávě, která měla mladíka poškodit.

Sám Slepčík se k tomu vyjádřil slovy: "Ano, je to moje dobrá kamarádka. Je to hrozné, mně už taky někdo napadl profil, nechápu to, " potvrdil informaci Dalibor. Prý mu jen někdo záměrně škodí.

Hacker, tedy ten někdo, kdo profil napadl si patrně neuvědomuje, že porušuje zákon a za to, že píše pod cizím jménem, dostane se do „soukromé pošty“, na soukromý profil, může takovému viníkovi hrozit i vězení.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve