Syn a synovec slavných českých zpěvaček byl odsouzen za zmlácení ženy!

 Celebrity 
01. prosince 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Rapper Ektor dostal podmínku s odklademna 36 měsíců. Musí tedy teď sekat latinu, jinak půjde za mříže! archiv
Nemají to Martha a Tena Elefteriadu jednoduché. Synovec první a syn druhé z nich, rapper Ektor byl odsouzen za brutální napadení ženy. Měl to ale mladý urostlý zpěvák přeci jenom štěstí, justice k němu byla shovívavá!

Marko Elefteriadis alias Ektor, který je synem zpěvačky Teny Elefteriadu a synovcem její sestry Marthy, byl uznán vinným v celém rozsahu obžaloby. Soud mu dal roční podmínku s odkladem na 36 měsíců. To znamená, že pokud Ektor cokoli dalšího v této lhůtě udělá, půjde za katr a nepomůže mu už ani svěcená voda z řeckého kostela.

Ektor je velmi kontroverzním umělcem. A i když o něm jeho blízcí říkají, že by neublížil ani mouše, jiní jsou jiného názoru. „Mlátil jí jak žito, vůbec nebral ohledy na to, že je to ženská,“ svěřil se svědek nedávného incidentu, při kterém odsouzený rapper zmlátil dívku, která jej prý, podle jeho slov, obtěžovala a byla zřejmě pod vlivem návykových látek. Zbil ji tak, až ji zlomil čelist!

Sám je známý nejen svými kontroverzními texty, ale také násilnickým chováním. Na internetu se v minulosti objevilo třeba video, kde napadl jednoho ze svých fanoušků.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008