Nemocný Gott promluvil! Co ho čeká a jak dlouho se bude léčit? Aktuální FOTO!

 Celebrity 
28. listopadu 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott chce přijít na Slavíky! Přijde?  archiv K. Gotta
Vážně nemocný Karel Gott konečně prolomil hradbu mlčení. V rozhovoru pro server Idnes.cz se rozpovídal o své nemoci, léčbě i podpoře rodiny. Ale také o tom, zda dnes půjde na Slavíky.

Všichni čekají, zda se dnes objeví na přímém přenosu předávání Slavíků. Zatímco lékaři varují kvůli jeho oslabené imunitě, sám Mistr má, jak se říká, roupy.

"Poslouchám lékaře, kteří mi účast kvůli oslabené imunitě nedoporučují. Stále jsem jednou nohou v nemocnici. Ale moje srdce říká ano, jít tam," uvedl Gott.

Záležet bude zřejmě na jeho aktuálním zdravotním stavu, na tom, jak mu bude momentálně. Lékaři ale varují, že kvůli imunitě spojené s drastickou léčbou chemoterapií může chytit chřipku, virózu a to může vážně ohrozit jeho zdraví a tím i léčbu.

V rozhovoru také přiznal, že jeho léčba rakovinového onemocnění bude trvat nejméně do dubna příštího roku, a že hodně přehodnotil priority. Největší oporou v posledních týdnech je mu rodina a fanouškové, jejich velká podpora. "Velmi si vážím vaší podpory, kterou mi projevujete mnoha způsoby, moc mi to pomáhá a je to velmi silnou součástí mé léčby," vzkázal svým obdivovatelům Karel Gott.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod