Takhle bydlí Světlana Nálepková. To je ale romantika!

 Celebrity 
27. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Světlana Nálepková má ráda stylové věci a zařízení. Proto i její kuchyně je stylová, ale praktická! Profimedia
Herečka, zpěvačka, bývalá manželka Michala Nesvadby a jedna z členek Mim tria Světlana Nálepková je romantická duše. Kdo by to do ní řekl? Přičemž její dům mezi Prahou a Berounem hovoří za vše. Ani krásná, stylová pec nechybí.

Světlana, matka dcery Pepiny, si na práci nemůže stěžovat. V současné době žije s přítelem Vaškem a zdá se být spokojená. Nejspokojenější je, když nikam nemusí a může být doma za pecí. Celé stavení, které pochází z roku 1901 a fungovalo jako hospodářské, musela náročně a nákladně opravit.

"Rekonstruovala jsem chalupu, pražský byt a v tu dobu jsem opouštěla kvůli rozchodu s bývalým manželem čerstvě zrekonstruovaný dům ve vesničce nedaleko Prahy.Takže mám už v tomto směru něco za sebou," usmívá se dnes Světlana Nálepková, která si dům udělala podle svého.

Světlana, který hraje v divadle, jezdí s recitálem a času nemá nazbyt, je ale ráda, když se domů vrací. Své království si zaplnila různými drobnostmi, dárky, obrazy, hrnky, svíčkami, zkrátka vším, co jí dělá radost. A to bez ohledu na to, s kterým partnerem v různé životní etapě zrovna byla.

"Jsem schraňovač a různých volovinek mám spoustu. Mám ráda, když domov působí teple a ne chladně, a navíc jsem romantik. Každé místečko se snažím něčím zaplnit. Je to samozřejmě hrozně nepraktické, drží se na tom prach, dělají se pavučiny, ale mně to tak vyhovuje," říká Nálepková, která se rozhodla, že ona nebude sloužit domu, ale dům jí. Byť má ale všude něco, má čisto, útulno a v těchto dnech, ne příliš přívětivých, kdy je venku zima a někdy i šero, je ráda s hrnkem plným čaje a něčím dobrým na zub ráda doma a za pecí, nebo klidně přímo na peci, kde i ráda lehává.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47