Brzobohatý už neví, kolik si říct za vystoupení! Chce víc, než božský Kája!

 Celebrity 
27. listopadu 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ondřej Brzobohatý se nebojí říct si o peníze a o pěkné peníze!  archiv O. Brzobohatého
Brzobohatý, Farna, Klus, Krajčo a další berou za svá pěvecká vystoupení desítky, někdy stovky tisíc korun. Zatímco Mistr Karel Gott si říká za komerční akci, na které býval před onemocněním třeba hodinu a ještě zpíval blok písní okolo 100 až 150 tisíc, někteří si umí říct 60 až 80 tisíc za jednu písničku.

To je třeba případ talentovaného Ondřeje Brzobohatého, který je ochoten ve svém nabitém čase přijít zazpívat a zahrát na piáno jednu maximálně dvě písničky a jeho honorář je mezi 60 až 70 tisícovkami. Ale to je startovací částka, umí si říct i o daleko více!

Podobné to má Ewa Farna, která začíná někde na 80 tisících, Richard Krajčo, a Tomáš Klus není výjimkou. Dostat ovšem Kluse na velkou prestižní akci, mnohdy částka přesahuje čtvrt milionu korun.

"To je víc, než kolik si bere Gott nebo Bílá. Přitom Ondra Brzobohatý chce za jednu maximálně dvě věci šedesát tisíc a Gott si řekne sto nebo stopadesát za hodinu. Je to nepoměr v kumštu i tom jméně," míní pořadatel akcí.

Jsou ale i začínající zpěváci, kteří třeba vzešli ze SuperStar nebo jiných talentových soutěží a ti si neváhají říct mezi 30 až 50 tisícovkami. "Nabízel mi jeden zpěvák, který je skoro no name, že když mu dáme padesát, tak že nám zazpívá a udělá i malou autogramiádu. Tak jsme mu poděkovali a nepozvali jsme ho. Zatímco Petra Janů, Václav Neckář nebo Vašek Noid Bárta byli levnější, vstřícnější a ještě nabídli, že kdybychom dělali nějakou smysluplnou charitu, rádi přijedou zadarmo," uvedla pro VIPStory.cz jedna z pořadatelek akcí na Moravě.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod