Falešné naděje s léčbou Karla Gotta? Jak je na tom doopravdy?

 Celebrity 
25. listopadu 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott je na tom prý lépe, nicméně stále ho rakovina mízních uzlin velmi ohrožuje!  Profimedia
Karel Gott je na tom lépe, vypadá a cítí se skvěle a bojuje. Takové pozitivní zprávy se objevují poté, co se Mistr objevil na veřejnosti díky předem domluveným "paparazzi" fotografiím. Ty zachycují zpěváka na procházce s dcerami a také s manželkou Ivanou Gottovou, která měla prý domluvit bulvárního fotografa.

Cílem bylo ukázat, že Karel Gott neumírá, že Karel Gott bojuje jako lev a daří se mu dobře. Usmívá se a vypadá relativně v pořádku. Dokonce za ním bylo pár kolegů, kteří potvrdili, že se zpěvák cítí výborně a o všechno se zajímá. Chodí na procházky s rodinou a jeho psychika díky tomu šla nahoru, což je jedině dobře. Vypadá to jako happyend, jenomže všechno je možná trochu jinak.

"Je to nějaká falešná naděje všem fanouškům a tak trochu teatrální cirkus. Je samozřejmě dobře, že Karel vypadá relativně dobře, chodí na procházky, ale ještě před týdnem byl v nemocnici, návštěvy za ním mohly jen přes sklo a píchali mu údajně morfin a teď si to štráduje po Bertramce? Trochu divné. Především jeho stav při přijetí na Karlák byl vážnější, než lékaři čekali," tvrdí jeden z jeho blízkých známých.

Onkologické onemocnění lymfatického systému je prý velmi vážné a u Gotta rozšířené, což s sebou nese opravdu silnou léčbu chemoterapiky. Jenomže čeká ho druhá série a pak další. "Na to, aby kdokoli mohl říct, zda je nemoc alespoň částečně na ústupu vážně nestačí jedna dávka, ale neméně dvě tři, někdy čtyři. Je to opravdu velmi silná léčba, protože stav tohoto pacienta je velmi vážný," potvrdil jeden z lékařů z Všeobecné fakultní nemocnice. Jak je na tom doopravdy, oficiálně nikdo neřekl!

"Mám o Karla nějaký vnitřní strach. Pohublý a bledý je logicky, kdo by v tomto stavu nebyl, ale nějak se mi to celé nezdá. Strašně mu přeju, aby se uzdravil, ale je pár věcí hodně nejasných okolo jeho stavu. Opravdu mám strach," řekla žena, která s ním roky spolupracuje v oblasti kultury.

Gott by se měl v nejbližších dnech do nemocnice vrátit právě na druhou sérii léčby. V sobotu se uskuteční živý přenos Českého slavíka a i když mnozí věří, že se tam zpěvák objeví, je to spíš nepravděpodobné. Imunitu má extrémně sníženou a mezi velký dav lidí, navíc s náporem pozornosti hostí a médií by nebylo podle lékařů dobré to kombinovat. "Pokud tam ale opravdu přijde, myslím si, že to není příliš dobré znamení do budoucnosti," utrousil další jeho známý.

"Měl by být v klidu, léčit se a pokud je to tedy opravdu nadějné, pak by rozhodně neměl chodit mezi tolik lidí, to je snad jasné," podotkl jeho známý.

Téměř s jistotou dostane Gott 40. cenu na symbolicky 50. ročníku Českého slavíka. Skutečně si ji zaslouží. Daleko víc si ale zaslouží, aby se uzdravil a mohl zase na pódium mezi své fanoušky.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod