Tenhle cvalík dal naší zpěvačce pořádně zabrat! Zbytečně trpěla!

 Celebrity 
23. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Malý novorozenec dal české zpěvačce pěkně zabrat. Při porodu měl 52 centimetrů a téměř čtyři kilogramy facebook
Jedna z našich nejznámějších českých zpěvaček, Monika Absolonová je už třetím dnem šťastnou maminkou. V pátek se jí narodil syn Tadeáš. Mamince dal při porodu hodně zabrat. Je to totiž cvalík. Tatínek, hokejista Tomáš Horna taky není zrovna žádný drobeček.

Zpěvačka ale zbytečně trpěla, protože při porodech u většího dítěte nabízejí lékaři většinou císařský řez, což v tomto případě nebylo. Vše šlo přirozenou cestou.

Fotku miminka zveřejnila Absolonová na sociální síti se vzkazem: „Dobrý den, jmenuji se Tadeáš Horna, narodil jsem se včera večer, 20. 11., tzn. taťkovi k narozeninám. Vážím 3,96 kg a měřím 52 cm,“ připsala k fotografii.

Čtyřkilové dítě vážící více než půl metru je už poměrně velké dítě. Prvorodička tak zřejmě měla porod poměrně těžký. Důležité ale je, že jsou oba - maminka i miminko v pořádku.

Absolonová, která ráda prostřednictvím sociální sítě dává o sobě a svých aktivitách vědět, zároveň požádala "ústy" novorozence o respektování soukromí. „Tady mamka posílá jednu fotku, aby na nás pak někdo nečíhal a nenaháněl nás… Vybrala pochopitelně špatnou, ve skutečnosti mi to sluší víc,“ dodala Absolonová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47