Stav Gotta je horší, než se předpokládalo

 Celebrity 
22. listopadu 2015 03:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Je na tom Karel Gott lépe, nebo naopak? Lékař je u něj dvakrát denně... Archiv K. Gotta
Tohle není úplně běžný postup. Dvakrát denně se ve vile těžce nemocného Karla Gotta (76) objevuje onkolog Marek Trněný. A v pátek dokonce přijelo celé konsilium. Je na tom Mistr opravdu tak špatně? Běžně se u pacientů mezi první a druhou sérií chemoterapie lékaři nestřídají. Maximálně, pokud mají nevolnosti, nebo bolesti.

"Karel má asi logicky nadstandardní servis, nicméně tohle vypadá zvláštně. Trochu se obávám, že stav je horší, než rodina připouští. Mám takový pocit, že mu jezdí píchat morfin, což by tedy nebylo vůbec dobré znamení. Už ty návštěvy hned po jeho propuštění vypadají zvláštně," řekl VIPstory.cz jeden z Gottových známých.

Mluvčí zpěváka Aneta Stolczová sice uvedla před pár dny, že se Gott do nemocnice zpět vrátí, aby podstoupil další sérii léčby, nicméně to, že byl po hospitalizaci na antiseptickém pokoji propuštěn domů, kde jsou dvě malé děti a chodí za ním návštěvy, je podivné.

"Imunita je skoro nulová a on si domů zve tolik lidí, když pár dní před tím ještě s ním mohli lidé mluvit jen přes sklo? Zvláštní! Mám o něj docela strach," říká dlouholetý kamarád.

Podle zdroje z Všeobecné fakultní nemocnice kde se Karel Gott léčí, byl jeho stav při přijetí po operaci břicha, kde měl akutní zánět a zauzlení střev, více než velmi vážný. Proto mu byla okamžitě nasazena velmi agresivní forma léčby chemoterapiky. "Běžně se u pacientů čeká týden, dva tři, než se třeba pooperační rána zahojí. Zde nebyl čas na něco čekat," dodal zdroj, podle kterého je vyléčitelnost zpěváka velmi nejistá. Už pro jeho pokročilý věk a rozsah onemocnění. Ke všemu má ještě arytmii srdce, což může působit velké komplikace!

Všichni nyní věří, že zpěvák zabojuje a z nemoci se, i když za delší dobu, ale přeci jen dostane. Má motivaci. Kromě své rodiny a přátel, statisíce fanoušků po celé Evropě, kteří mu nyní drží pěsti a dokonce se za něj modlí!
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47