Ohrozí Bílou její kolegyně Vondráčková?

 Celebrity 
22. listopadu 2015 04:54 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vysmátá a v pohodě, taková je Lucka Vondráčková a možná si se stejným úsměvem půjde pro cenu nejvyšší. Kdo ví? Trollbeads/Jan Tůma
Z Kanady do Česka se opět po krátké době vrátí Lucie Vondráčková. Příští pátek dorazí domů a v sobotu se zúčastní předávání Slavíků. Letí si snad zpěvačka pro toho Zlatého?

Manželka hokejisty Tomáše Plekance přiletí nejspíš i s malým synem Adámkem, s kterým nedávno z Čech odletěla zpět do Kanady, kde žijí. Doma točila film, písničky a měla zde i další pracovní povinnosti. Příští sobotu vystoupí na Českém slavíkovi.

"Lucka bude zpívat v rámci přenosu no a samozřejmě má velkou šanci Slavíka získat. Jestli opět stříbrného nebo dokonce zlatého, to se uvidí. To rozhodnou diváci, fanouškové, ale tu šanci dostat první místo určitě má," řekl VIPstory.cz člověk z produkce programu.

Její kolegyně Lucie Bílá i Ewa Farna, o nichž se spekuluje, že hlavní boj o slavičí cenu se svádí mezi nimi, by se tak možná měly začít obávat nejhoršího. Může se stát, že zpěvačka, která je většinu roku tisíce kilometrů daleko a přiletí jednou dvakrát do roka, zkasíruje všechny ceny a zase odletí, zatímco ony hrají v muzikálech, koncertují, vydávají singly, ale přesto musejí o ceny bojovat.

"Už to, že Lucka Vondráčková dostala stříbrného slavíka minule je velká pocta právě proto, že v Česku skoro není. Ovšem fanouškové a diváci vědí, co všechno dělá, takže to náležitě ocení," dodal člověk blízký Vondráčkové.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008