Ožralý Jaro Slávik? Choval se jako buran a urážel Lucii Bílou i soutěžící!

 Celebrity 
21. listopadu 2015 03:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Jaro Slávik opravdu neměl svůj den. Většího burana a arogantního namistrovaného týpka byste jen těžko pohledali archiv TV Prima
To, že je porotce soutěže Česko Slovensko má talent, producent Jaro Slávik svéráz, všichni vědí. Proč se ale chová doslova jako naprostý buran? To totiž dokázal při středečním přenosu, který vysílala televize JOJ. Urážel lidi kolem sebe a hlavně, urazil spoluporotkyni Lucii Bílou, která se kvůli představení musela omluvit. Tohle od něj však rozhodně nečekala!

U stolu tak zůstala jen trojice porotců a právě Slávik se tedy vyznamenal. Jak uvádí server topky.sk, byl zřejmě pod vlivem alkoholu nebo jiných látek, protože jeho chování bylo nenormální, buranské a trapné.

Nejprve se neuměl bývalý pornoherec Slávik dostat na své porotcovské místo, a pak to začalo. Porotkyni Lucii Bílé, která musela v Praze odehrát představení Carmen zasadil ránu pod pás!

„Na rozdíl od Bílé dnes nezemřeš, protože Carmen…,“ spustil Jaro Slávik na vedle sedící porotkyni Dianu Mórovou a s provokací pokračoval. „Být cigánkou a ještě i zemřít..,“ urážel dál namistrovaný a evidentně pod nějakými návykovými látkami podroušený Slávik.

A to nebyl konec! Rýpal do Bílé i v souvislosti s jejím připravovanými dvěma mega koncerty Fifty Fifty k jejím padesátinám, které má pod palcem režisér Talentu. „Potřebujete mít režiséra jako je Jeffo Minařík, kterého používá Bílá, čímž prodlužuje svojí kariéru,“ řekl doslova Slávik.

A když měl hodnotit soutěžící, ještě dodal „Kdo posunul do semifinále takovou chujovinu?”

Ke všemu házel do okolí ksichty, chytal se za hlavu a každý čekal, že ještě k tomu vstane a někomu dá klidně do úsměvu.

Další šok přišel, když se televize JOJ měla vyjádřit k naprosto odpornému chování svého porotce. „Chování Jaro Slávika bylo v pořádku. Jeho reakce byly vtipné, upřímné a jemu vlastní. Show Česko Slovensko má talent byla opět nejsledovanějším programem dne,“ vyjádřila se PR manažerka stanice Katarína Gajdočšíková. To tedy znamená, že pro sledovanost udělá televize cokoli? Dokonce i to, že nechá urážet další osobnosti, soutěžící a dovolí, aby jeden z porotců byl pod vlivem různých látek?

Sám Slávik to komentoval stejně zmatečnými slovy, jakými reagoval po dobu přenosu „Umírá mi kamarádka a mám zlomenou ruku. Prostě jsem neměl svůj den“ Ovšem bez slov jakékoli omluvy.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve