Gottova manželka instruuje přátele, jak mají postupovat, když s Mistrem chtějí mluvit

 Celebrity 
18. listopadu 2015 16:50 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Ivana Gottová je prostředníkem mezi nemocným manželem a jeho přáteli a kolegy Profimedia
Manželka těžce nemocného Karla Gotta Ivana začala instruovat jeho přátele a kolegy, jak mají postupovat, když chtějí se zpěvákem mluvit, nebo ho třeba navštívit. Nejbližším lidem rozeslala sms zprávu, kde jim vše vysvětluje,

„Pokud něco Karlovi chcete vzkázat, neříkejte to přes televize, rádia, ale napište to mně a já mu dám vaše vzkazy přečíst. Pokud chcete s Karlem mluvit nebo ho navštívit, tak mi prosím také napište,“ píše v textovce určené třeba Lucii Bílé, Heleně Vondráčkové, Ladislavu Štaidlovi a dalším Ivana Gottová.

Ta tímto způsobem chce zřejmě zabránit spekulacím a dohadům, jak na tom její manžel je a zda jej vůbec mohou pozdravit. Zdá se, že Karel Gott je na tom alespoň, co se psychiky týče, už o něco lépe. Třetím týdnem prochází náročnou léčbou pomocí chemoterapie a jeho organismus je zřejmě stále vysílený a téměř bez imunity. Proto nemůže přijímat návštěvy takzvaně z očí do očí.

Lékaři mají jen trochu obavu, že po tomto vzkazu se návštěvy za Gottem jenom pohrnou a Mistr nebude mít klid na léčbu. Přeci jen, každý z jeho přátel ho chce podpořit, prohodit s ním pár vět, i když jen přes sklo. Zpěvák stále leží na separovaném pokoji kvůli možné infekci.

To, že by příští týden o víkendu dorazil na předávání Slavíků, je stále nejisté, tedy spíš nemožné. "Pokud by se takový pacient vydal do davu lidí, je téměř jisté, že chytí nějakou chřipku, virózu, což by pro něj bylo velmi nebezpečné," vysvětluje situaci jeden z lékařů, onkologů
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve