Neuvěříte, na kom to Lucie Bílá leží a čím se pochlubila!

 Celebrity 
18. listopadu 2015 04:54 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Černobílá Lucie Bílá na bílé peci, ve své chalupě, kde ráda relaxuje! Pochlubila se, že si je nechala zrenovovat facebook Lucie Bílé
Lucie Bílá je ráda, když je obdivována, opěvována a středem pozornosti. Ještěže existují sociální sítě a Zlatá slavice tak může tak více než neuvěřitelným 300 tisícům fanoušků vzkázat co chce a ukázat novinky. Ani teď se nezapomněla pochlubit.

Nejprve to byl interiér její chalupy na Liberecku, kde tráví poslední dobou každý volný čas. „Sice mám teď před sebou Carmen, Addams Family, finále Talentu, O2 pro Petra Hapku, Slavíky i Vánoční turné, ale už teď vím, kde budu relaxovat po tom všem. Udělala jsem si radost a nechala si opravit svá stará kamna. Dá se na nich vařit, péct chleba a na peci nad nimi snít,“ napsala do statusu na svůj profil a přidala fotku, jak podomácku oblečené a jen s lehkým makeupem leží na peci.

Protože ale nerada jen tak marní čas, určitě zase něco uháčkovala, aby to pak mohla vydražit a dát na dobrou věc. A to Lucie Bílá rozhodně umí. Pomohla tak už mnoha lidem.

A aby si její obdivovatelé nemysleli, že jen lelkuje na peci nebo za pecí, že jen nekrmí svého koníka, kterého má na pozemku u chalupy, nebo se nemucká se svým černobílým kocourkem, přidala další fotku a pod ní status: Jsem ve Vánočním domě v Karlových Varech. Tohoto medvídka jsem ušila já. Má tu speciální místo. Už aby byly Vánoce…“

Teď ještě s napětím očekává, jak dopadne další ročník Českého slavíka a zda první, zlaté místo obhájí, nebo jí ho vyfoukne některá z kolegyň. Kupříkladu Ewa Farna nebo Lucie Vondráčková.

Vánoce pro Bílou nebudou asi úplně nejveselejší. Ve svém luxusním domě v Otvovicích zůstala sama. Jak VIPstory.cz před pár dny exkluzivně informovalo, dnes už bývalý partner Petr Makovička se odstěhoval pryč. Syn Filip studuje na písecké filmovce, maminka je stále v nemocnici a tatínek bydlí o pár domů dál. Bratr Karel se svou partnerkou má novou rodinu.

„Na Vánoce se všichni scházíme a to mám moc ráda, když je nás u stolu hodně,“ říká často zpěvačka. Samozřejmě, že letos nezůstane sama, ale nebudou to asi úplně tak svátky podle jejích představ.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod