Fanouškové v šoku! Slavný David Hasselhoff si změnil příjmení!

 Celebrity 
13. listopadu 2015 17:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
David už je jenom Hoff, ne Hasselhoff archiv
Slavný Michael Knight ze seriálu Knight Rider, americký herec David Hasselhoff udělal zásadní životní změnu. Už totiž není Hasselhoff, ale jen Hoff. Zkrátka si změnil příjmení.

"Léta jsem čekal, až ze svého života vyhodím ‚Hassel‘. Teď je to oficiální,“ uvedl 63letý herec na videu s tím, že mu zůstalo jen Hoff.

Tuto přezdívku používá hvězda seriálů Pobřežní hlídka a Knight Rider už delší dobu. Přitom ještě vloni herec prohlašoval, že je hrdý na své jméno, které ho proslavilo.

Pobřežní hlídka má i zápis v Guinnessově knize rekordů jako nejsledovanější televizní seriál v historii, kdy ho viděla více než miliarda lidí. A on tam hrál stěžejní roli záchranáře.

„Přišel jsem domů a ukázal to tátovi. Řekl jsem: Tati, oni chtěli, abych si změnil příjmení Hasselhoff, a já jsem řekl ne. Proslavilo mě a jsem na jméno Hasselhoff hrdý,“ řekl před časem. Teď je vše jinak.

Herce, který měl problémy i s alkoholem a jeden čas střídal ženy jako ponožky, zřejmě dospěl a chtěl udělat něco zásadního. Jen ho nové doklady a všechny dokumenty stojí pěkný balík peněz a čas. Je to asi stejná změna, jako kdyby si česká herečka Jaroslava Obermaierová udělala z dlouhého příjmení jen Maierová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47