Co voní Freimanové, Badinkové, Křížkové?

 Celebrity 
08. listopadu 2015 17:45 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Známé osobnosti, včele s herečkou Veronikou Freimanovou přišly, aby zjistily, co jim voní nejvíce  DIOR & Sephora
Čím nikdy nezklamete ženu? Asi květinou a kvalitním parfémem. Alespoň, když jde o ženy krásné a úspěšné. Podobně to mají herečky Veronika Freimanová, Michaela Badinková nebo moderátorka a modelka Lucie Křížková.

Dámy spolu vyrazily na slavnostní vyhlášení Sephora Fragrance Master prostřednictvím známé francouzské značky do obchoďáku na Smíchově.

Finalistky klání předvedly své schopnosti přímo na vyhlášení a na základě několika málo otázek vybraly každé VIP parfém přímo na míru. Schopnost vybrat oblíbenou vůni po tak krátkém rozhovoru oslnila všechny čtyři ženy. Nejvíce ale asi Vlastinu Svátkovou:

"Raději si vždy vybírám parfém sama. Každý si totiž vybírá podle sebe, vlastních nálad a preferencí. Skoro nikdy se nikdo netrefil do toho, co bych si vybrala já,“ řekla Svátková.

Cílem projektu Fragrance Master bylo oslovit co nejvíce beauty konzultantek parfumerie a vylepšit kulturu a služby v prodeji vůní. Vybrané beauty konzultantky prošly speciálním školením a tři nejlepší byly na vyhlášení oceněny.

Lucie Křížková, která slavnostní vyhlášení moderovala, vidí ve zvyšování odbornosti prodejců velký potenciál. "Když jdu vybírat parfém, jsem schopna rozlišit jen pár vzorků. Při větším množství mi už vůně splývají. Proto oceňuji, když mi obsluha vytipuje několik favoritů a ulehčí tak celou proceduru nákupu.“

Na trhu je nepřeberné množství parfémů a pro zákazníka je velmi složité se v nich orientovat. Kvalifikovaný personál, který se dokonale orientuje v široké nabídce parfémů a každý jeho jednotlivec je schopen zákazníkovi poradit vůni přímo na míru, se proto jeví jako nutnost.

"Pokud jde o kosmetiku a parfémy, vždycky se ptám a ráda si nechám poradit. Mám ráda velmi ženské a květinové vůně, jako třeba J'Adore a teď se mi moc líbí nová Miss Dior," prozradila své preference Veronika Freimanová.

Však, která žena by nerada dostala krásný dárek ve voňavé podobě. Ostatně třeba k Vánocům, které se nezadržitelně blíží.

"Parfémy dostávám od mého muže, ale vždy jedině na mé vlastní doporučení," dodala s úsměvem Michaela Badinková.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008