Saudkova bývalá a její kniha Ta zrzavá! Neměla by se spíš jmenovat Ta prolhaná?

 Celebrity 
08. listopadu 2015 04:02 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Sára Saudková napsala knihu Ta zrzavá, v němž pomlouvá svého bývalého partnera Jana Saudka Profimedia
Bývalá partnerka Jana Saudka vydala knihu s názvem Ta zrzavá, v níž popisuje život s fenomenálním fotografem. Neměla ale spíš nazvat knihu Ta prolhaná? Zatímco útočí na dnes již starého rozmarného chlapa, kterého ke konci vztahu podle něj i mnoha jeho přátel okradla o majetek, peníze i ideály, měla by si zamést před vlastním prahem.

Saudková popisuje v knize, jak musela tolerovat milenky Jana Saudka, uklízet po nich a mnohdy hromadných orgiích, prát prostěradla a vlastně i dívkám pochybné pověsti vyvařovat, a jak jí to vlastně všechno strašně štvalo.

"Že se Sára nestydí. Háže na Jana hnůj, ale že jí nevadily miliony fotografa, s kterým žila, a který ji proslavil. Vždyť ona nic neumí, jen standardně fotit. Nikdo by si jinak o ni neopřel ani kolo," tvrdí společná známá Jana Saudka a jeho dnes už bývalé partnerky Sáry.

"Byla jsem osobně u toho a myslím, že jsem nebyla jediná, když mi Sára říkala, že Janovi přijde milenka a jestli nechci zůstat, že by si nás u toho nafotila nebo natočila, a že by to mohlo být hezké. Že to má Jan takhle rád a ona mu to s láskou dopřává, že jí to vlastně nevadí," říká jedna ze známých Jana Saudka, která pozvání ke skupinovému sexu rázně odmítla.

O Sáře se navíc traduje, že svého bývalého partnera Jana obrala o dům i o autorská práva na mnoho snímků a také o peníze. To ona ovšem popírá s tím, že to, co od fotografa má, jí dal zcela dobrovolně.

Před časem natočila režisérka Irena Pavlásková film Fotograf, v němž Karel Roden hraje právě Jana Saudka. Kvůli snímku chtěla Sára režisérku žalovat, protože prý jde o lži a pomluvy, přičemž sama autorka a režisérka nikde a nikdy neřekla, že jde o film o soužití Jana a Sáry Saudkových.

Že by tedy platilo staré rčení, že potrefená husa se vždy ozve?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47