Tak to je tedy kus! Z mladého českého herce z Vinařů je pořádný samec! MÁME FOTO!

 Celebrity 
26. října 2015 03:04 / redakce
  0
📷
4 fotografie v galerii
Tomu se říká kus chlapa... facebook/Martina Vedralová
Tomáš Materna se před lety proslavil pohádkou O kominickém učni a dceři cukráře, pak hrál ve filmu Tajemství Maharalu a v dalších inscenacích, včetně té s Dagmar Havlovou a jednu z hlavních rolí měl i v první sérii seriálu Vinaři. Dnes je z něj nejen úspěšný absolvent školy, ale také herec a kus chlapa. Podívejte se sami.

Tomáš na svém profilu na sociální síti vystavil fotku, u které slintají snad všechny dívky a ženy, které blaží pohled na krásné, mladé vypracované, ale nikoli přemakané tělo.

Tomáš Materna nafotil v ateliéru fotografky Martiny Vedralové sérií svých fotek a nutno podotknout, že hodně cool.

Ostatně snímek, který mladý herec zveřejnil, nenechal klidnými ani jeho přátele a kolegy. Například herecký kolega Michal Holán, kterého diváci znají i ze seriálu Policie Modrava jako mladého policistu Járu, který pořád opakuje "jasnačka", napsal hodně vtipný status: "Kámo velkej respekt. Bejt ženská , tak jsem hotová a dobrá motivace, dobře Ty...."

Polonahá fotka Materny obletěla sociální síť a nejedna dívka, žena, ale možná i muž zajásal, že sympatický a pohledný herec konečně ukázal víc, než jen vymakané paže v tričku bez rukávů. Ukáže snad hezounek ještě více?
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve