Skandál v Romeovi a Julii: Kdo odejde po Vondráčkové? Proč stále nehráli Basiková se Střihavkou?

 Celebrity 
26. října 2015 00:06 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Proč se třeba stále v Romeovi a Julii neobjevili Bára Basiková a Kamil Střihavka? Dostanou vůbec šanci si zahrát? Profimedia
Poměrně velký skandál otřásá český šoubyznys. Z rozjetého muzikálu Romeo a Julie, který měl být ozdobou české muzikálové scény, odešla jedna z největších hvězd Helena Vondráčková . Sice nehrála hlavní roli, ale rozhodně na ní producenti mohli stavět. Teď se zdá, že další problém může velmi brzo nastat!

Vondráčková v muzikálu, kde hrála chůvu, skončila pro údajně hrubé porušení smluvních podmínek ze strany producentů, alespoň tak to vysvětlil management zpěvačky. Jak se ukazuje, Helena si prostě jen nechtěla nechat kálet na hlavu a nechtěla obhajovat to, že potvrdila problémy uvnitř produkce.

To, že na muzikál chodí málo lidí, že se představení ruší pod rouškou jistých technických problémů, je prostě holý fakt.

"Všude promují, že v Romeovi a Julii hrají třeba Bára Basiková nebo Kamil Střihavka. Proč ti dva ještě vůbec nenaskočili do představení? To nikdo nevysvětlil, přitom mají smlouvy na počet odehraných představení. Vysvětlení bude asi jednoduché, prostě proto, že se představení ruší a nemají kdy hrát. Přicházejí tak o peníze. Produkce dluží peníze různým technikům, dluží za pronájem divadelního prostoru ve Fóru Karlín a jsou údajně i další problémy," uvedl pro VIPstory.cz člověk blízký produkci Romea a Julie.

Producenti se ke kauze nevyjádřili. Někteří z dalších umělců se zase bojí mluvit v obavě, že přijdou o práci. Jak tedy slavný příběh, který byl navíc hodně dobře zpracován, napsán a zrežírován, nakonec skončí, tedy pokud brzo celý projekt neskončí, je otázkou.

"Kam se poděly peníze na to vyčleněné, kdo za tím vším stojí a proč oni pořád někomu dluží, na to ať se všichni ptají," dodává jedna z účinkujících, pro kterou je angažmá v tomto projektu prý velikým zklamáním.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47