Brožová na sobě nešetří. Utrácet jí pomohla Morávková

 Celebrity 
09. října 2015 17:41 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Kateřina Brožová si vyhodila z kopýtka Elega
Dana Morávková patří mezi nejobsazovanější české herečky, ale stala se i návrhářkou kabelek. Ve čtvrtek 8. října představila v obchodu Baťa na Václavském náměstí již čtvrtou kolekci kabelek Elega by Dana M. Co nám o ní prozradila?

,,Podzim je vždy plný barev a rozhodně nemusí být smutný a nudný. Pro tuto sezónu jsem použila čtyři základní barvy: bordó, skořici, bambi a nestárnoucí černou, které jsem vzájemně kombinovala pro vytvoření zajímavé, elegantní a barevně harmonické kolekce. Název Harmony znamená harmonie barev. Snažila jsem se vytvořit velice jednoduchou a přesto zajímavou kolekci, kde hlavním prvkem bude skloubení zajímavých barev. Pro dotažení elegantního charakteru a nádechu luxusu jsem použila na celou kolekci zlaté kování a podšívky v barvě bordó. Doufám, že se čtvrtá kolekce kabelek Elega by Dana M. bude ženám líbit minimálně jako ty předešlé,“ říká Dana Morávková.

Na představení kabelek se přišly podívat i herečky Jana Švandová, Patricie Solaříková a Kateřina Brožová. Ta si vybrala jednu z nejluxusnějších kabelek této kolekce za třicet tisíc korun, která je šitá z pravé hadí kůže. Na akci nechyběly ani modelky Tereza Fajksová, Monika Leová a Romana Pavelková, která teprve před dvěma měsíci odložila těhotenské šaty a na akci se už pyšnila velikostí 34.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod