Hrdlička nevěrník a ještě k tomu násilník? Borhyová na zhroucení?

 Celebrity 
16. října 2015 04:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Vztah Lucie Borhyové a Michala Hrdličky je minulostí! Byli jako dvě hrdličky, teď zůstala jenom jedna. Tedy spíš zůstal... Profimedia
Michal Hrdlička není jen nevěrník, ale údajně i násilník! Ne snad, že by za rozchodem s Lucií Borhyovou byly nějaké domácí šarvátky. Pouze nevěra. Ale o tom, že se svalnatý, opálený sporťák umí rvát se prý přesvědčil jeden z pražských taxikářů.

Ten měl dostat pěstí poté, co vezl Hrdličku s jeho zazobaným otcem z noční zábavy. Protože se kvůli placení strhla hádka, dostal řidič pěstí právě od mladého metrosexuála. Zřejmě to ale nijak právně neřešil.

Sám Hrdlička je teď objektem zájmu mladých dívek a žen. Zato Lucie Borhyová je prý zoufalá, na zhroucení a pořád jen pláče. Alespoň takové zvěsti se šíří českým šoubyznysem. Jenže všechno je jinak. Známá moderátorka jen září, o Hrdličkovi nechce slyšet ani slovo a nyní se jen musejí dohodnout kvůli dceři. Pokud se nedohodnou na alimentech, celá věc by se řešila u soudu.

"Je otázkou, zda nevěrný byl Hrdlička, nebo to bylo naopak," píše do českých médií neznámý zdroj. Jenže všichni společní přátelé a známí dnes už bývalého páru mají jasno. "Michal byl divoch. Ten se tím poslední dobou ani netajil, protože flirtoval s kdejakou ženskou," říká zdroj z Novy, kde se oba dva snaží, aby se nepotkali, a když už, tak jen pracovně, na nezbytně nutnou dobu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve